Wil je ons financieel steunen? 

Jouw steun helpt ons de dagelijkse kosten van de opvang en verzorging van de aan ons toevertrouwde   

dieren te dragen. We zetten graag de verschillende mogelijkheden op een rijtje:

  • Je kan lid worden van onze opvang:

       gewoon lid  €15 per jaar

       steunend lid €25 per jaar

       erelid €35 per jaar

  • Je kan een vrije gift storten

                                                                                               

Storten kan op ons rekeningnummer BE49 9733 5914 6271  met vermelding van: lidmaatschap of vrije gift. Bovenstaande bedragen gelden voor 1 kalenderjaar.

Wil je ons materieel steunen?


Uiteraard is ook materiële steun zoals voeding: hooi, stro, korrels voor geiten en schapen als ook vlas (= winterbedding voor de dieren), houten palen, oude betonplaten, hooiruiven, voederbakken, halsters, touwen, borstels, kleine paardendekens, oude dakplaten, … méér dan welkom! Je kan deze in onze opvang komen afgeven na afspraak.  

Wil je een vrije gift storten?

Balkenende Dierenopvang vzw is gestart op 20 september 2018. We vangen echter al dieren op sinds 2017 op vrijwillige basis en gefinancierd uit eigen zak. We hebben alleen dieren in huis genomen waarvan we wisten dat ze dringende opvang nodig hadden en die we konden voorzien van de nodige zorgen. 

Financieel werd dit echter te zwaar voor ons en trokken toen aan de alarmbel van onze gemeente want de vraag om dieren op te vangen is nog niet gestopt. Jammer genoeg kregen we ook daar geen financieel gehoor.  Dieren in de kou laten staan is niet zo fijn… Om meerdere dieren te kunnen opvangen, dienen we verblijven en nieuwe ruimtes te (her-/ver-)bouwen en dit kost uiteraard veel centjes.


 

  • Facebook Social Icon

© 2018 Balkenende– All rights reserved

Balkenende Dierenopvang vzw distancieert zich van elke politieke voorkeur.

BTW-nummer: BE 0713.488.547