Ons verhaal begon in 2016 toen mijn zoon van school kwam en vertelde dat zijn meester een ezeltje weg deed en hulp vroeg naar opvang. Na lang denken, wikken en wegen en nadat de meester geen oplossing vond... besloten we Fransine bij ons te laten wonen. Toen kwam er... een ezeltje kan niet alleen staan... en bood er zich een 2de ezeltje aan Basil! En toen... volgde het heel snel. Met ons hart voor dieren was het moeilijk om sommige dieren te weigeren. Maar het werd financieel niet meer haalbaar en toen trokken we aan de alarmbel van onze gemeente. Van daaruit groeide er een gedachte om er iets mee te doen... op 20 september 2018 werd Balkenende Dierenopvang vzw stilletjes aan geboren. Ondertussen staat onze teller op 13 ezeltjes en 2 geitjes (die al terug een nieuwe thuis vonden).

 

Balkenende Dierenopvang vzw is een opvangcentrum voor gevonden, afgestane en in beslag genomen ezels, schapen en geiten. Deze opvang kan zowel tijdelijk als permanent.  

We willen de strijd tegen dierenmishandeling en –verwaarlozing aangaan door in te zetten op :

  • Preventie en sensibilisering

  • Het correct informeren van diereneigenaars

  • Een nieuw gouden stalletje vinden 

We vinden het heel belangrijk om de beste match te vinden tussen de adoptie-kandidaat en de beschikbare dieren. Het welbevinden van de dieren staat voor ons centraal.

  • Facebook Social Icon

© 2018 Balkenende– All rights reserved

Balkenende Dierenopvang vzw distancieert zich van elke politieke voorkeur.

BTW-nummer: BE 0713.488.547